De perfecte oplossing voor uw evenement!

Offerte

Vraag vrijblijvend hier een offerte aan.


Generatorboot 'De Energie'
Singel 279
1012 WG Amsterdam

T: 06-23 60 69 04

info@staticproductions.nl
www.staticproductions.nl

Bouwgegevens

Casco
Scheepswerf Boxce

Installatie
Arjan Kooijman Electra

Generatoren
Jelmer Valk

Multifunctioneel schip

Naast de verschillende technieken die het schip aan boord heeft, zijn er nog een aantal voordelen zoals het niet hoeven reserveren van parkeerplaatsen en extra ruimte beschikbaar. Hieronder vindt u een greep van de mogelijkheden waarvoor het schip ingezet kan worden.

Evenementen

Amsterdam heeft veel evenementen die op of langs het water zijn. Voor al deze evenementen zou de generatorboot een invulling kunnen hebben, zoals:

  • Podium, incl overkapping
  • Vip-dek
  • Foh voor alle techniek
  • Productiekantoor
  • etc

Toepassing TV & Film opnames

Doordat het schip over 'sillent' generatoren beschikt is het uitermate geschikt voor opnames van TV & Film. Verder hoeven er geen extra parkeerplaatsen gereserveerd te worden voor generatoren e.d. wat vaak een dure en tijdrovende aangelegenheid is. Het schip zelf kan daarnaast nog gebruikt worden om vanaf te filmen, de catering te doen, productiekantoor of alleen als opslag.

Optochten en promotie

De Generatorboot is uiterst geschikt om mee te varen in optochten of als basis voor promotie te dienen. De reling maakt het veilig om met een compleet promotieteam met promotiemiddelen rond te varen.

Transport

Naast evenementen is het schip natuurlijk ook als transportboot te gebruiken. Met een plat dek van 15x3,5 meter is er genoeg ruimte op de goederen veilig over het water te transporteren. Hierbij kunt U ook aan complete verhuizingen denken.

Bouw

Amsterdam heeft veel bouw en verbouw projecten op of langs het water. De generatorboot kan hiervoor perfect worden ingezet als werkplatform en om de bouwplaats gelijk van stroom te voorzien.

Noodstroom voorziening

Regelmatig zijn er locaties die tijdelijk een grote stroombehoefte hebben. Dus tijdelijk stroom nodig? Leg leg de generatorboot neer!

Uw toepassing?

Naast bovenstaande toepassingen zijn er natuurlijk nog tal van andere toepassingen.

Bedenk het en wij realiseren het!


Rent a classic boat in Amsterdam | Rederij de Nederlanden als u een Boot wilt huren in Amsterdam